Hallo Skivrienden,

Na een abrupt einde van het afgelopen skiseizoen door Covid-19, waardoor onze baantrainingen en ons skiweekend naar Zell am See niet door konden gaan en op de valreep ook onze BBQ geen doorgang kon vinden blijkt maar in wat voor onzeker tijd dat we leven.

Ondanks dit alles hebben we als bestuur niet stil gezeten en gaan we op dinsdag 1 september weer van start met ons nieuwe seizoen.

Er zijn vanuit Montana-Snowcenter aanvullende maatregelen aangekondigd welke in een extra bijlage toegevoegd zijn. Lees deze aandachtig door!

Als er gedurende het seizoen veranderingen betreffende Covid-19 optreden zullen we hier adequaat op reageren en bijsturen.

Ook zijn we er in geslaagd om weer een skiweekend te organiseren, waarbij we goede voorwaarden hebben voor het geval dat covid-19  weer de kop op gaat steken.

In de bijlage alle informatie voor het seizoen 2020/2021

Alle informatie zal ook weer te vinden zijn op onze website www.skiclubsnowfun.nl

We hopen er met zijn alle weer een gezellig en sportief seizoen van te maken.

De contributie graag overmaken voor de eerste training op het rekeningnummer van de Club.

ING Bank : NL77 INGB 0009 3513 74

Let op, er volgt  geen aparte factuur voor betaling van de contributie.

·         Training op Dinsdagavond van 20:00 – 21:.00 uur  (Start boven aan de skibaan om  20:00 uur)

·         Basis lid volwassenen met training €110,00

·         Basis lid 12-17 jaar met training € 80,00

·         Basis lid geen training € 50,00 (recht op clubkaart Montana-Snowcenter)